Zoek naar jouw excursie
Zoeken

Jeep Safari


Beschrijving

Jeepsafari in Alanya is een leuke en indrukwekkende safari met een 4x4  jeep, De Jeeps rijden door het schitterende Taurus gebergte begroeid met dennenbomen. Onze jeeps rijden over stoffige wegen door het platteland, ze stoppen bij een oud huis in het dorp waar je de optie hebt om traditioneel Turks brood te proberen, naast het dorp hebben ze ook een sinaasappel en citroenboomgaarden, natuurlijk mag je de bananenplantage niet missen.

De volgende stop zal zijn bij de Dim Dam die gebouwd is voor water- en elektriciteitsvoorziening. Aan het einde van de Jeepsafari zullen we een stop houden voor de lunch, en heeft u de mogelijkheid om te zwemmen in de Dim rivier met heerlijke banken die op het water drijven. Het is een schitterende ervaring om van uw lunch te genieten terwijl u lekker aan het water van de Dim rivier zit. Als je de hitte van Alanya zat bent kunt u lekker afkoelen in het ijskoude water van de Dim rivier.

Wilt u meer zien dan alleen het toeristische centrum,  maar ook wat van de lokale bevolking dan is dit echt iets voor u.

Extra informatie

 • Vervoer van en naar het hotel.
 • Lunch, relaxen en zwemmen in de Dimçayi rivier (duur ongeveer 2 uur)
 • Duur 6 uur
 • Tickets

  Bestel eenvoudig uw tickets en betaal via iDeal. U ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Aantal

  Volwassen (€ 25.00 per stuk)

  Kinderen (€ 15.00 per stuk)

  Datum

  Totaal: €
  0.00