Zoek naar jouw excursie
Zoeken

Alanya Raften


Beschrijving

Alanya raften gebeurt op de bekende Koprucay River op een van de beste rivieren in Turkije. Ben je op zoek naar avontuur,plezier en een adrenaline shot? Dan is het raften iets voor jou. Het is een geweldig buitensport en geschikt voor alle leeftijden. De excursie vindt plaats op de beroemde rivier Koprucay en is een van de mooiste rivieren in Turkije. Koprucay is gelegen in het schitterende Koprulu gebergte nationaal park genoemd naar de oude Romeinse brug die over de rivier loopt. Het is een toer van ongeveer 14km en valt onder de klasse 3 medium volgens de internationale rafting standaard. De temperatuur van het water is ongeveer 12 graden en de rivier is 12 meter breed en 1 tot 3 meter diep. Als je wat meer van de natuur wilt genieten van het schitterende gebergte is er de mogelijkheid om te zwemmen, foto’s te maken en er is animatie aanwezig. Neem de kans om lekker af te koelen van het hete Mediterrane weer en doe de Alanya raften toer van je leven. Het is echt geweldig om mee te maken.


Extra informatie

 • Je wordt bij het hotel opgehaald en met de bus gaan we naar het Koprulu gebergte.
 • Er is een korte uitleg van professionele mensen en je krijg de benodigde uitrusting uitgereikt door hun.
 • Je gaat met z’n allen naar het startpunt (ongeveer 7 kilometer verderop dus 15 minuten lopen) voordat het raften kan beginnen
 • Je gaat dan met onze professionals raften voor ongeveer 10 kilometer
 • Daarna is er een lunch in een restaurant bij de rivier. (gegrilde vis of kip, 3 soorten salade, macaroni of rijst).
 • Na de lunch duurt de tour nog ongeveer 3.6 kilometer voordat het eindpunt bereikt is
 • Daar kun je de foto’s en video’s bekijken die gemaakt zijn tijden de gehele tocht, dus een leuke herinnering aan een geweldig avontuur.
 • Tickets

  Bestel eenvoudig uw tickets en betaal via iDeal. U ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Aantal

  Volwassen (€ 25.00 per stuk)

  Kinderen (€ 15.00 per stuk)

  Datum

  Totaal: €
  0.00